Konsultointi haastaa ja kehittää

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Liiketoiminnan suunnittelu

Kauttamme apua liiketoimintasuunnitelmien tekemiseen ja tulevaisuuden suunnittelemiseen. Autamme myös tuotelanseerauksissa.

Myynnin johtaminen

Tarjoamme osaamistamme ja koulutuksia tehokkaan myyntipatteriston kokoamiseen ja myynnin automatisointiin.

Uudet markkinavaltaukset

Autamme myös aloittavia yrittäjiä perustamaan yrityksiä ja tuottamaan näköistänsä osaamista - meiltä kokonainen aloituspaketti aloittavalle yrittäjälle!

Onko konsultti ajan- tai rahanhukkaa?

Yrittäminen lähtee yrittäjästä itsestään, mutta menestyksen saavuttamiseksi myös kumppaneiden hankinta on erityisen tärkeää. Me haluamme olla se kumppani. Me haluamme tarjota kokonaisvaltaisen palvelupaketin, jolloin et tarvitse useita kumppaneita selvitäksesi. Tarjontaamme kuuluvat esimerkiksi markkinointi, myynti, johtaminen, verkkosivut, brändin rakentaminen, hakukoneoptimointi ja liikkeenjohdon konsultointi.

Näillä eväillä yrityksesi selviää kovan kilpailun alla ja me kumppanina haluamme viedä yrityksesi mahdollisimman pitkälle.

Ymmärrystä digitalisaatiosta

Olemme nykyaikaisia, some-aktiivisia ja tutkimme jatkuvasti trendejä - näin olemme aallon harjalla ja tiedämme, mitä digipuolella tapahtuu!​

Ymmärrystä digitalisaatiosta

Olemme nykyaikaisia, some-aktiivisia ja tutkimme jatkuvasti trendejä - näin olemme aallon harjalla ja tiedämme, mitä digipuolella tapahtuu!​

Fokus on asiakkaassa

Kohtelemme kaikkia asiakkaita samanarvoisesti, pyrimme astumaan asiakkaan saappaisiin ja ratkomaan hänen ongelmiaan tehokkaasti ja nopeasti.

Kokeillaanko konsultointia?

Ota yhteyttä liittyen konsultointiin!

Verkkokaupasta on vaikeaa antaa toimivaa hintahaarukkaa, mutta yleisesti verkkokaupan hinnat alkavat noin 1000 euron paikkeilta.

Kysy alta teitä sitomaton tarjous haluamasi kaltaisesta verkkokaupasta – aloitetaan projekti jos tiet täsmäävät!