Verkkokauppa on vertaansa vailla

2020-luvulla verkkokauppa on vertaistansa vailla kun katsotaan myynnin kuluja suhteessa tuotettuun voittoon – verkkokauppa on edullinen ja tehokas tapa myydä aina!

Ympärivuorokautinen myyjä

Verkkokauppa myy ja toimittaa tilauksia vuorokauden ympäri, näin ollen myynti ei ole riippuvaista sidotuista aikatauluista.

Jatkuvasti saatavilla oleva tuotekatalogi

Hyvä verkkokauppa omaa koukuttavan tuotekatalogin, jota ihmiset selaavat jopa aikaa tappaakseen - tämä on verkkokaupan kannalta aika hyvä!

Etäajan tapa ostaa tavaraa

Vallitsevan ajan luonteesta johtuen verkkokauppojen käyttö on kasvanut hurjasti ja asiakaskunta olettaakin verkkokaupan olevan saatavilla.

Verkkokauppa on väsymätön myyjä

Hyvä verkkokauppa on suunniteltu asiakkaan kulkeutumista huomioiden. Kulkeutumakaaviolla voidaan ennustaa asiakkaan liikkumista verkkosivulla ja näin voidaan optimoida asiakkaan ostopolku mahdollisimman tuottavaksi.

Alla on esitelty muutamia verkkokaupan ominaisuuksia. Mieti, voisiko teidän liiketoimintanne hyötyä verkkokaupasta?

Jos verkkokauppa kiinnostaa, ota yhteyttä alhaalla olevalla lomakkeella!

Helppo tapa tutustua yrityksen tarjotaan

Verkkokauppa on hyvin helppo ja matalakynnyksinen tapa tutustua tarjontaan ja miettiä erilaisia ostopäätöksiä.

Markkinointi helppoa

Verkkokauppa myy jatkuvasti mainoskampanjoiden ja muun liidigeneroinnin vauhdittamana, tuottaen omistajalleen jatkuvaa tulovirtaa.

Hyvä verkkokauppa koukuttaa

Tyytyväinen asiakas ostaa uudelleen - siksi hyvä verkkokauppa koukuttaa ja houkuttelee uudestaan ostoksille - esimerkiksi alennusten muodossa.

Nyt verkkokauppa myös teille!

Sivujen perustana WordPress + WooCommerce

Rakennamme verkkokaupat hyödyntämään maailman suosituinta verkkosivualustaa, WooCommercea. Se on hyvin helppokäyttöinen, sinne on helppo lisätä runsaasti tuotteita sekä integroida maksutapoja. W00C0mmerce asentuu julkaisujärjestelmä WordPressin päälle.

Asiakkaamme opastamme aina käyttämään WooCommercen perustoimintoja, jolloin esimerkiksi uusien tuotteiden lisääminen tai mainostekstien muokkaukset onnistuvat vaivatta ja omalta tietokoneelta. Me vastaamme koko verkkokaupan toimivuudesta, te vastaatte tuotteiden toimituksesta ja varastosta!

Kysy tarjous haluamastasi verkkokaupasta!

Verkkokaupasta on vaikeaa antaa toimivaa hintahaarukkaa, mutta yleisesti verkkokaupan hinnat alkavat noin 1000 euron paikkeilta.

Kysy alta teitä sitomaton tarjous haluamasi kaltaisesta verkkokaupasta – aloitetaan projekti jos tiet täsmäävät!