Mihin verkkosivuja tarvitaan?

Verkkosivut ovat nykyajan käyntikortteja – ne luovat vaikutelmaa ammattimaisesta ja asiaansavihkiytyneestä yrityksestä tai organisaatiosta.

Bränditunnettuuden lisäämiseen
(MARKKINOINTI)

Bränditunnettuus kasvaa markkinoimalla. Se auttaa myynnissä sekä helpottaa tulevaisuuden markkinointia.

Myynnin kasvattamiseen
(LIIKEVAIHTO)

Jos yritys ei myy, ei se myöskään elä. Myynnin kasvattaminen tuo lisää hilua tiskin alle ja täten mahdollistaa esimerkiksi tehokkaampaa markkinointia.

Asiakaspalveluun
(ASIAKASKOKEMUS)

Verkkosivut toimivat automaattisena asiakaspalvelijana - tämä parantaa asiakaskokemusta sekä kasvattaa jatkomyynnin mahdollisuuksia.

Verkkosivut ovat markkinointityökalu

Verkkosivujen tulisi olla markkinointityökalu, ei vain visuaalisesti kiva liuska.

Me olemme tehneet päätöksen, että aina ennen sivun rakentamista tehdään analyysi ja kulkeutumakaavio, jotta tiedetään minne asiakas halutaan ohjata. Kun tiedämme asiakkaan toivotun loppusijainnin, voimme rakentaa sivut ohjaamaan asiakasta juuri oikeaan suuntaan, oli se sitten osallistumaan johonkin tapahtumaan tai ostamaan jonkin tuotteen.

Meidän rakentamamme verkkosivut eivät pelkästään edusta, vaan myös myyvät.

Digitaalinen käyntikortti

Verkkosivumuotoisella käyntikortilla on helpompi tarjota enemmän informaatiota kuin perinteisellä käyntikortilla.
Lisäksi asiakkaan liikkuminen ja näytettävä informaatio voidaan optimoida tuottamaan maksimaalista tulosta.

Myymässä 24/7

Verkkosivu myy kellon ympäri. Siellä voi vierailla milloin vain ja yhteydenottoja voi lähettää milloin vain sekä mistä vain.
Luonnollisesti tämä mahdollistaa parempaa ja tehokkaampaa myyntiä kuin perinteinen myynti.
Lupaavaa, eikö?

Tärkeän informaation keskus

Verkkosivujen avulla on helppo kertoa asiakkaalle tärkeää informaatiota esimerkiksi liikkeenne aukioloajoista tai jostakin tulevasta tempauksesta. Tärkeään informaatioon kuuluvat myös tuotteiden ja palveluiden esittelyt, jotka ovat sivuilla kätevästi esillä.

Mitä verkkosivujen puuttuminen viestii

Verkkosivujen puute 2020-luvulla vaikuttaa epäilyttävältä ja epäluotettavalta.

Verkkosivut yritysmaailmassa ovat kasvaneet vastaamaan katsekontaktia kanssakäymistilanteissa – jos se puuttuu, ei ihmiseen tai tässä tapauksessa yritykseen voi luottaa.

Useimmiten verkkosivuttomat yritykset sivuutetaan. Osasyynä on luottamuksen puute ja osasyynä ihmisen tiedonjano. Ihminen haluaa jotakin vahvistusta päätökselleen ennen lopullista sanaa.

Pidä siis huoli että verkkosivusi ovat nykyaikaiset ja luotettavan oloiset.

"Onkohan tämä huijaus?"

Laajalle levinneet digihuijaukset pelottavat ja yrityksiä tarkastellaan entistä tarkemmin ennen yhteydenottoa tai ostopäätöstä.

"Miksi tämä yritys ei viitsi rakentaa sivuja?"

Verkkosivujen puute luo myös laiskaa tai nuukaa kuvaa. Lopputulemana on se, että asiakas etsii toisen yrityksen ja vie rahansa sinne.

"Ei vaikuta asiantuntevalta, etsin jonkun muun"

Koska ilman sivuja on vaikeaa tuottaa sisältöä, jää asiantuntijuus kokonaan osoittamatta - ja tästä muodostuu luottamuspula.

Verkkosivut myös teille - aloitetaanko?

Sivujen perustana toimii WordPress-alusta

Maailman suosituin verkkosivualusta, WordPress, on käytössä myös meillä. Me rakennamme sivut tuon avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmän varaan, jolloin sivuista saadaan nopeat, mukautuvat sekä tietoturvalliset.

Tuhansien lisäosien ja teemojen avulla sivua saadaan muokattua juuri teidän näköiseksenne ja sinne saadaan lisättyä lähes mitä vain ominaisuuksia. Sivuille voidaan lisätä esimerkiksi chat-robotti, ajanvarausjärjestelmä tai blogiosio.

Me rakennamme monenkokoisia verkkosivuja

Pienelle yritykselle voi riittää yksisivuinen verkkosivu, suurempi yritys voi tarvita jopa 15 sivua – me rakennamme monia erikokoisia verkkosivuja.

Alhaalla on esitelty esimerkkipakettimme. Hinnasto on suuntaa antava, sillä hintaan vaikuttaa kaikki sisällöstä laajuuteen ja haluttuihin ominaisuuksiin. Mikäli etsit jotakin spesiaalimpaa tai hieman kustomoitua, ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Verkkosivu - LITE

- Yksisivuinen verkkosivu
- Kevyt hakukoneoptimointi
- Domain ja 1 sähköpostilaatikko

599€ + ALV 24%

Verkkosivu - BASIC

- 1-3 sivuinen verkkosivu
- Keskitason hakukoneoptimointi
- Nopeusoptimointi
- Domain ja 3 sähköpostilaatikkoa

999€ + ALV 24%

Verkkosivu - CUSTOM

- yli 3 sivuinen verkkosivu
- Täystason hakukoneoptimointi
- Nopeusoptimointi
- Domain ja yli 3 sähköpostilaatikkoa

Mikä paketti sopii juuri teille?

Valmiita projekteja

Liian moni yritys laimilyö asiakkaitaan projektin aloituksen jälkeen – me haluamme erottautua massasta viestimällä usein ja pitämällä asiakas mukana koko projektin ajan aina suunnittelusta lopputulokseen.

Projekti alkaa aina asiakkaan antamilla toiveilla, joten myös lopputuloksesta on helppo veistellä juuri asiakkaan näköinen.

Me emme myöskään halua jättää projekteja roikkumaan tai antaa niiden kestää liian pitkään, joten projektin alussa määritetään realistinen ja pitävä aikataulu.

KalmuCars Oy

Verkkosivut autoliikkeelle
Yht.ottolomake + esittelyteksti videotaustalla
Hintaluokka: 500-1000€